Sekretesspolicy

HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information.

VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN?

Equestrian Stockholm använder bara personlig information som vi får direkt av dig t.ex. då du beställer en produkt av oss.

Vi samlar in följande uppgifter:

– Beställarens namn och adress
– Telefonnummer
– Faktureringsadress
– E-mailaddress
– Betalningsinformation
– IP-adress

För oss på Equestrian Stockholm är det viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Vi följer lagar och regler som gäller för personuppgiftsskydd. Denna policy som du läser just nu hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information vi samlar in och hur den används. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post om du vill veta mer om hur vi hanterar dina uppgifter.

För att kunna analysera och förbättra våra tjänster behandlar vi följande uppgifter om dig;

-Köp- och användargenererad data

-Tekniska data rörande enheter

-Information om hur du har interagerat med oss

Equestrian Stockholm AB med organisationsnummer 559019-2547 är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

VILKA KAN VI BEHÖVA DELA DINA PERSONUPPGIFTER MED?

Tjänsteleverantörer

För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. för att hantera utskick och leverans av dina varor eller tillhandahålla vissa system. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner och får inte använda dina uppgifter för något annat än detta.

Equestrian Stockholm delar även dina personuppgifter med utvalda externa IT-leverantörer som vi använder oss av.

Betaltjänstleverantörer

För att administrera betalningar via sajten använder vi oss av olika betaltjänstleverantörer. Betaltjänstleverantören är personuppgiftsansvarig för sin egen behandling av dina personuppgifter, och har separata villkor som gäller för dem. Information om deras villkor och hantering av personuppgifter får du när du väljer vilket betalsätt du vill använda på sajten.

HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk informationsmailet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då inte bli kontaktad av oss igen.

Vi behåller dina uppgifter så länge som det krävs för att vi ska kunna utföra ordern och därefter i ytterligare max två år. Därefter raderas uppgifterna, såvida vi inte genom lagkrav är tvungna att spara dem längre.

COOKIES

Vi använder cookies för att optimera webbsidan och din upplevelse där.

Om webbplatsen

Webbplatsen är producerad av Angry Creative, en webbyrå i StockholmMalmö och Norrköping och använder moderna tekniker och lösningar som t.ex. WordPress som publiceringsplattform och responsive design för att anpassa utseendet för olika plattformar och skärmupplösningar.

VIP-KUND

Om du har anmält dig som VIP-kund hos oss får du ta del av våra nyhetsbrev där du får ta del av exklusiva rabatter, tävlingar och nyheter. Om du önskar att avregistrera dig från dessa nyhetsbrev finns det alltid en länk för avregistrering.

TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS

Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post om du vill veta mer om hur vi hanterar dina uppgifter eller begära att vi tar bort personuppgifter vi har lagrat om dig.