• Fri frakt vid köp över 1000kr
  • Snabba leveranser
  • Betala tryggt och enkelt med Klarna

LIVSVIKTIG KAMPANJ!

Livet är tufft, men hästmänniskor är tuffare. Nu kan du vara med och göra skillnad i kampen mot cancer.
Under hela oktober har vi 20% rabatt på rosa produkter och skänker 10% oavkortat till den ideella föreningen Ride Against Cancer.

Varje år drabbas nästan åtta tusen kvinnor i Sverige av bröstcancer. En skrämmande siffra. Därför är vi med och stöttar Ride Against Cancer.

En person som inspirerar oss extra mycket är grundaren av Ride Against Cancer – vår egen Mika Thalén. När Mika drabbades av bröstcancer blev stallet och hästarna en frizon. I stallet föddes också idén om att hjälpa andra i samma situation. Ride Against Cancer arbetar aktivt för att ena alla hästmänniskor runt om i landet i kampen mot cancer. Genom olika projekt samlas pengar in som skänks till cancerforskning.

Förutom Mikas stora engagemang med Ride Against Cancer är hon en grym kollega som jobbar med oss på mässor och en hoppryttare som vågar anta vilken utmaning som helst. Självklart vill vi vara med och bidra och vi skulle bli otroligt glada om ni också vill det.

Bästa kunder – denna kampanj är livsviktig så shoppa gärna något rosa under oktober månad så är du också med och gör skillnad!

Läs mer om Ride Against Cancer här

Love Team ES