Leverans och retur

När får jag min vara?

Beställningar som görs före klockan 12.00 på helgfri vardag behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-3 dagar inom Sverige. När din order skickas får du en länk från vårt fraktsystem där du kan följa din beställning.

Hur får jag fri frakt?

När du handlar över 1000 kronor får du fri frakt hos Equestrian Stockholm.

 

Hur returnerar jag min vara?

För att skicka ett paket i retur till oss behöver produkten uppfylla följande kriterier:

  • Produkten får inte vara använd
  • Produkten ska vara i sitt ursprungliga skick, i sin originalförpackning.
  • Etiketterna ska sitta kvar

Returfrakten bekostas och administreras av kunden och skickas till:

Equestrian Stockholm
Vretvägen 5
142 34 Skogås
Sweden

Vi rekomenderar att paketet returneras med spårbar frakt, kommer paketet bort på vägen får du inte tillbaka pengarna.
Vi gör inte direkta byten på vårt lager. Skicka tillbaka produkten för återköp och lägg därefter en helt ny beställning på hemsidan. När vi mottagit och godkänt din retur så återbetalar vi dig för den första beställningen.

 

Ångerrätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Equestrian Stockholm inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du meddelade Equestrian Stockholm om att du utnyttjat din ångerrätt. Varan ska skickas väl emballerad, i oanvänt skick och i originalförpackning.

 

Reklamation

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Om du önskar göra en reklamation gällande fel på en beställd vara ska du kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt efter att du upptäckt felet. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du som konsument har 3 års reklamationsrätt.

Fraktkostnad vid reklamation betalas alltid av Equestrian Stockholm.