• Fri frakt vid köp över 1000kr
  • Snabba leveranser
  • Betala med Klarna

Göteborg Horse show Mässan EuroHorse 2019

Dubbla världscupfinaler när ridsporteliten kommer till Göteborg Horse Show 3-7 April 2019

Göteborg Horse Show har fått förtroendet i år igen att anordna dubbla världscupfinaler. För ryttarna är det den mest prestigefyllda tävlingen som går att vinna inomhus så trycket är högt på de åtråvärda finalplatserna. Förutom världscupfinalerna kommer programmet att bjuda på allt ifrån ungdomsklasser, unghästklasser och showinslag så som Mounted Games, Agility och mycket mer. Den prestigefyllda klassen Gothenburg Trophy kommer även tillbaka för 43:e året i rad.

Göteborg Horse Show arrangerades första gången 1977 och sedan dess har närmare 3 miljoner människor besökt arrangemanget i Scandinavium. Den allra första världscupfinalen i hoppning hölls här 1979 och finalen har sedan återkommit flertalet gånger. Så många gånger att Göteborg Horse Show och Scandinavium numera har fått taglinen ”Home of the World Cup” tilldelat av det internationella förbundet, FEI.

Göteborg Horse Show har även röstats fram som världens bästa inomhustävling av de internationella hoppryttarna. Några av framgångsfaktorerna för evenemanget är den entusiastiska publiken, trogna samarbetspartners och inte minst de lojala funktionärerna. Fortfarande finns det funktionärer som har varit med sedan starten och återkommer år efter år.

Mässan EuroHorse 2019

EuroHorse är en av världens största hästsportmässor. Här finns allt för dig som älskar hästar! Du kan shoppa allt inom häst- och ridsportutrustning, uppleva fartfyllda uppvisningar i paddocken och lära dig mer om utbildningar, rasföreningar, avel och svensk hästnäring. Här hittar du även föreläsningar och Hästföretagarforum.

Träffa teamet på 

EQUESTRIAN STOCKHOLM

Equestrian Stockholm ställer så klart ut på mässan Euro Horse. Missa inte möjligheten att få träffa oss och handla dina favoriter till mässpriser! Besök oss vid montrarna: B08:36 och B10:33. Vi ser fram emot att träffa dig!

Har du köpt biljett till Gothenburg Horse Show ingår även inträde till EuroHorse-mässan samma dag, hela dagen. Se vilka utställare som kommer att vara på plats här. Läs mer om mässan och varför du ska besöka den härKöp biljetter via länk nedan.

Biljetter

Köp biljetter till Göteborg Horse Show

Köp här

Biljetter

Köp biljetter till mässan Euro Horse

Köp här