• Fri frakt vid köp över 1000kr
  • Snabba leveranser
  • Betala med Klarna

Longines Global Champions Tour Stockholm och Stockholm Horse Week

Equestrian Stockholm partner till

Longines Global Champions Tour

& Stockholm Horse Week

När vi på Equestrian Stockholm fick veta att Longines Global Champions Tour skulle komma till Stockholm kändes det självklart att vi skulle gå in som partners till denna prestigefulla tour och sponsra funktionärerna med en speciellt framtagen kollektion. Vi ser mycket fram emot detta event och att visa upp vår vackra stad Stockholm. 

Mässa

Dessutom ställer vi så klart ut på mässan där vi presenterar våra nyheter och vår nya sommar-kollektion. Missa inte möjligheten att få träffa oss i vår monter och känna och klämma på våra produkter och ställa eventuella frågor. Det kommer även att erbjudas exklusiva rabatter till dig som besöker oss! Vi ser fram emot att träffa dig!

Köp biljetter här.

Om Equestrian Stockholm

På Equestrian Stockholm skapar vi välgjorda och modemedvetna produkter för den kvinnliga ryttaren och hästen. Vi arbetar aktivt med ekologiska och miljövänliga material och i fokus är unga kvinnor i deras satsningar inom ridsporten.

Om Equestrian Stockholm

OM EVENTET

Den prestigefulla hoppserien Longines Global Champions Tour har gjort sig kända för att ta ridsporten till några av de mest spektakulära platser som finns – från Eiffeltornet i Paris, Berlin, Shanghai, Doha, Madrid och Rom till Miami Beach. Stockholm är från 2019 en av få utvalda metropoler som nu kommer samla världens högst rankade ryttare inom hoppning för att tävla både individuellt och i lag. I år kommer tävlingen för första gången till Stockholm den 14 – 16 juni på Stadion.

Utöver LGCT och lagtävlingen GCL kommer veckan att bjuda på internationella klasser i dressyr och hoppning, nationell hoppklass samt U25 klasser i både hoppning och dressyr under Stockholm Horse Weeks flagg. Där till kommer det arrangeras två dressyrclinics och på evenemangsområdet kommer det traditionsenligt finnas en ridsportmässa.

En av målsättningarna med Stockholm Horse Week är att skapa en plattform och ett utbud för fler tävlingar för att visa den bredd som finns inom ridsporten.

Biljetter

Köp biljetter till Longines Global Champions Tour och Stockholm Horse week

Köp här

Mer om eventet

Tävlingarnas huvudakter är den individuella hopptävlingen Longines Global
Champions Tour och lagtävlingen Global Champions League som arrangeras fredag och lördag som ni kan läsa mer om nedan här. Dessutom kommer det att erbjudas en unik chans för publiken att se den internationella hoppelitens öppna träning.

OM LGCT

Ryttareliten gör upp om segern i Stockholm.

LGCT samlar hoppningens alla världsstjärnor för att tävla på 17 olika fantastiska platser runt om i världen. Ryttarna tävlar individuellt om ridsportens högsta prispengar och bland de tävlande finns OS-medaljörer, världsmästare och andra stora titlar representerade. 
Vem tar hem första kvalet i Stockholm på vägen mot den åtråvärda titeln Champion of the Champions?

OM GCL  

Lagtävlingen med toppryttare från hela världen.

I Global Champions League går toppryttare från olika länder samman för att tävla i olika lag. För närvarande finns både Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson representerade för Sverige i Prague Lions respektive Cascais Charms. I dagsläget är det 19 lag. Alla lagryttare visar upp en enorm laganda och kämpaglöd och taktiksnack är a och o inför varje start, då allas insatser är viktiga.

Stockholm horse week!

Stockholm Horse Week ska vara en internationell mötesplats för ridsport i Skandinavien. Upplevelsen skall byggas över tid med målsättningen att presentera förstklassig sport tillsammans med forum för andra intressenter.

Fokus för Stockholm Horse Week år 2019 är att erbjuda ett program som kompletterar huvudtävlingarna i Longines Global Champions Tour på ett bra sätt. Målet är att det sammantaget ska presenteras ett brett program, med förstklassig sport som erbjuder något för alla.

Inom SHW 2019 ryms både internationella dressyrklasser, en nationell hoppklass, U25 klasser i hoppning och dressyr samt clinics.

Läs mer om LGCT och SHW här.