Ångerrätt och retur

Vi på Equestrian Stockholm är väldigt glada att du valt att handla hos oss! Nedan finner du information gällande ångerrätt, byten och reklamation.

Ångerrätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Equestrian Stockholm inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan. Det smidigaste sättet att meddela oss angående din retur är genom att fylla i och skicka med packingslip som kom i paketet tillsammans med dina produkter. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du meddelade Equestrian Stockholm om att du utnyttjat din ångerrätt. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalförpackning.

Retur

Behöver du byta storlek eller till en annan färg? Här finner du information om vad som händer när du har skickat en retur eller gjort ett byte. Tänk på att du har 14 dagar på dig på att bestämma dig för om du önskar behålla dina produkter, räknat ifrån att du mottog paketet.

Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den, så spara alltid ditt inlämningskvitto. Det kan ibland ta upp till 14 dagar för en retur att komma till oss och behandlas på vårt lager.

Du som kund står själv för fraktkostnaden till oss. Varan skickas till:

Equestrian Stockholm
Vretvägen 5
142 34 Skogås
Sweden

Återbetalning av summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

Reklamation

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Om du önskar göra en reklamation gällande fel på en beställd vara ska du kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt efter att du upptäckt felet. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du som konsument har 3 års reklamationsrätt.

Fraktkostnad vid reklamation betalas alltid av Equestrian Stockholm.