00

Du har inga produkter i varukorgen.

  • English
  • Svenska

Highlights – jun-aug

equestrian-fashion-3 equestrian-fashion-4 equestrian-fashion-6 equestrian-fashion-8 equestrian-fashion-9

// Photoshoot with photographer Josef Peyre //

 

equestrian-stockholm-1

// Nationaldagstävlingarna Strömsholm, rider Emelie Aldenfalk, Photo: Maria Sjölinder //

dressage-power-future-stars

// Happy announcement, Equestrian Stockholm is head supplier to ‘Dressage Power Future Stars‘ //

 

shopping-dressuur-spec-1024x655-1

// Equestrian Stockholm featured in Hoefslag Magazine //

falsterbo-horse-show-2016

// Falsterbo Horse show //

 

JUNE & JULY

Under Juni var vi på härliga Nationaldagstävlingarna på Strömsholm! Underbara tävlingar vid Strömsholm slott.

Vinnaren av Equestrian Stockholms klass blev vår egen team ryttare Emelie Aldenfalk!

 

I Juli var det dags för årliga Falsetrbo Horse show! Lika härligt som alltid att träffa alla härliga kunder och se på vackra ekipage och hänga med vänner.

 

During June we where attending the National competitions at the wonderful Strömsholm castle. 

Winner of Equestrian Stockholms class was our own team rider Emelie Aldenfalk!

 

During July we went to the annual Falsterbo Horse show! Always a pleasure to meet all of ur lovely customers and watch beautiful horses and hang out with your friends. 

 

 

 

 

 

philippa-davin-equestrian-stockholm-3 philippa-davin-equestrian-stockholm-5 philippa-davin-equestrian-stockholm-6 philippa-davin-equestrian-stockholm-10philippa-davin-equestrian-stockholm-4 philippa-davin-equestrian-stockholm-9

philippa-davin-equestrian-stockholm-2 philippa-davin-equestrian-stockholm-11 philippa-davin-equestrian-stockholm-16philippa-davin-equestrian-stockholm philippa-davin-equestrian-stockholm-12

// Photoshoot with Philippa Davin and our team riders Antonia and Axelina Pettersson Häggström //

 

equestrian-fashion-equestrian-stockholm equestrian-fashion-equestrian-stockholm-3 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-4 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-5 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-6 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-7 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-8 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-9 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-11equestrian-fashion-equestrian-stockholm-13 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-14 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-15 equestrian-fashion-equestrian-stockholm-16

// Photoshoot with Elenore Simberg, Photographer Fredric Fredrixzon Berggren and MUA Emelie Persson //

 

lina-holstrom-equestrian-stockholm-4 lina-holstrom-equestrian-stockholm-5 lina-holstrom-equestrian-stockholm-7lina-holstrom-equestrian-stockholm lina-holstrom-equestrian-stockholm-2 lina-holstrom-equestrian-stockholm-3lina-holstrom-equestrian-stockholm-8 lina-holstrom-equestrian-stockholm-9 lina-holstrom-equestrian-stockholm-10 lina-holstrom-equestrian-stockholm-11 lina-holstrom-equestrian-stockholm-13 lina-holstrom-equestrian-stockholm-14 lina-holstrom-equestrian-stockholm-15 lina-holstrom-equestrian-stockholm-16

// Photoshoot with team rider Lina Holström, Photographer Fredric Fredrixzon Berggren and MUA: Emelie Persson // 

 

AUGUST

Nu var det dags för höstens fotograferingar!

Först ut åkte Johanna och Sofia till Göteborg och besökte Philippa Davin på hennes gård för att fotografera med våra teamryttare Antonia och Axelina Pettersson Häggström. Visste du att Antonia senare under året blev svensk mästare i hoppning?!

Sedan bar det av ner mot Skåne för att först besöka dressyrryttaren Elenore Simberg och dag 2 besöka hoppryttaren Lina Holmström. Såå kul att jobba med vår fotograf Fredric Fredrixzon igen! Dessutom hade vi även med vår make up artist Emelie Persson som gjorde ett fantastiskt jobb!

 

Time fot the photoshoots for the fall collections! 

First out Johanna and Sofia went to Gothenburg and visited Philippa Davin and her stable to do a photoshoot with our team riders Antonia and Axelina Pettersson Häggström. Didi you know that Antonia later this year became the swedish champion in showjumping?! 

After that we went down to Skåne in the sothers part of Sweden to visit dressage rider Elenore Simberg  and day 2 to visit showjumping rider Lina Holström. Sooo fun to work with ur photographer Fredric again! ANd also welcomed a new member to the group, make up artist Emelie Persson who did an amazing job! 

 

Lämna en kommentar