00

Du har inga produkter i varukorgen.

  • English
  • Svenska

Highlights of 2016 – Jan-Mars

tyskland2

tyskland4

// ISPO – Tyskland // 

 

equestrian-stockholm-kia-herold

// Kia Herold, agent Finland //

 

JANUARY

Året började med att Johanna och Sofia åkte till Tyskland för att besöka en av världens största sportmässor, ISPO. Ni hittar hela inlägget om Johanna och Sofias resa här.

Vi välkomnade vår fantastiska agent för Finland till ES-familjen! Kia Herold är kvinnan som förutom att vara grym på PR och marknadsföring även kan tala hela fem språk flytande (!). Hon har tidigare arbetat som modell och rest och bott runt om i hela världen. Tack vare Kia tog ES sig snabbt in på den Finska marknaden, och är där för att stanna!

 

The year started with a trip to the international sports fair ISPO for Johanna and Sofia. We met both new and old suppliers, the year couldn’t have started in a a better way! 

We welcomed our new amazing Finish agent to the Equestrian Stockholm family! Kia Herold is the woman that is both awesome at PR and marketing and can also speak five (!) languages fluently. She has previously worked as a model and lived and travelled all over the world. Thanks to Kia Equestrian Stockholm established fast in the Finish market and showed everyone that we are here to stay! 

 

 


 

 

training-top-equestrian-stockholm

training-top-equestrian-stockholm-2

vest-navy

equestrian-stockholm-2

equestrian-stockholm-3

equestrian-stockholm-1

jacket-champagne

// Photoshoot – Ågesta gård – Photographer Rebecca Tengström //

equestrian-stockholm-4

equestrian_familia2412

equestrian_familia2335

equestrian_familia1922

equestrian_familia1920

equestrian-stockholm-5

// Photoshoot with the ES family  Photographer Josef Peyre //

 

linnea-aarflot-the-polo-project-magazine-3

equestrian-stockholm-linnea-aarflot-2

equestrian-stockholm-linnea-aarflot

// Linnea AArflot – Agent England //

 

 

FEBRUARY

Under Februari hade vi fotografering hos Ågesta gård med fotografen Rebecca Tengström och modellerna Heidi och Fanny. Väldigt kul då tävlingstoppen ‘Elegance’ och softshell jackan ‘Champagne’ blev riktiga storsäljare och kommer komma åter i lager i vår (!) Vi hann även med fotografering med ES familjen och Johanna och Sofia hälsade på våra leverantörer i Riga.

Linnea Aarflot

Equestrian Stockholm lanserades i England och vi välkomnade Linnea Aarflot in i ES familjen! Linnea är den forna Art directorn som nu främst arbetar med sin stora passion – Hästar och dressyr. Utöver att vara en framgångsrik dressyrryttare och hästutbildare blev hon även agent för ES i England. Vi kunde inte varit nöjdare med vårt val av agent!

 

During February we had a photoshoot at Ågesta gård with photographer Rebecca Tengström and models Heidi and Fanny with the new products of the season. Both competition top ‘Elegance’ and softshell jacket ‘Champagne’ became super popular and will be back in stock this Spring (!) We also had a photoshoot with the ES family and Johanna and Sofia went visiting our suppliers in Riga.

Linnea Aarflot

Equestrian Stockholm launched in England and we welcomed Linnea Aarflot to the ES famiy! Linnea is the former Art director that now works with her big passion -Horses and Dressage. We couldn’t be happier with our choice of agent! 

 


 

 

 

gothenburg-horse-show

goteborg-horse-show-11

elenore-simberg

hmprod

// Gothenburg Horse Show – Elenore Simberg – Mona Johanesson //

 

piketroja-rosa-2

piketroja-rosa

polo-top

polo-top4-832x1024

piketroja-rosa-5

// Photoshoot with Elenore Simberg with amazing photographer Fredric Fredrixzon Berggren //

 

MARS 

Göteborg Horse show var denna månads stora event. Alltid lika kul att få träffa alla våra underbara kunder!

Under mässan hade vi även samarbete med dressyrryttaren Elenore Simberg som intervjuade olika framgångsrika ryttare, ridsportprofiler och domare. Bland annat en härlig med toppmodellen och ryttaren Mona Johanesson, du finner intervjuerna här

Fotografering för vårkollektionen och inspelning av vår reklamfilm! Vi besökte Elenore Simberg och fotograferade samt spelade in vår reklamfilm. Vi säger ett stort tack till Elenore, fotograf Fredric Fredrixzon Berggren och editor Edward Simberg för en fantastiskt jobb! Du finner reklamfilmen här

 

Gothenburg Horse Show. Always a pleasure to meet all of our wonderful customers! 

During this year fair we had a collaberation with dressage rider Elenore SImberg that did interviews with succesfull rider, equestrian profiles and judges, Among many, she did an interview with top model and rider Mona Johanesson, you find the interview here

 

Photoshoot for the spring collection and recording of our first commercial! You find the commercial here

We would like to say a BIG thank you to Elenore Simberg, photographer Fredric Fredrixzon Berggren and editor Edward Simberg for an amazing job!

Lämna en kommentar